8 Temmuz 2012 Pazar

Florida kazan biz kepce :))

   Gezmeyi yeni yerler gormeyi ne kadar cok sevdigimi anlatamam size ama sagolsun ne esim nede yaninda bulundugum kardesim benim tam tersimdir. Ikiside butun gun evde oturmayi sevenlerden. Esimi nerdeyse her zaman benim zorumla kalk suraya, buraya gidelim diye basinin etini yemem sonrasinda ancak kaldirip biyerlere goturebiliyorum. Tatil konusundada ayniyiz ya diyorum butun sene sen calisiyorsun insan hic tatil yapmak istemezmi. Ama ne diyim Allah herkesi bir yaratmiyor. Isin komik tarafi esimle ayni burctayiz bizde, nasil oluyorsa  artik :))
   Bu konuda Amerikalilara hayranim adamlar tatil planlarini senenin basindan yapiyorlar, iki gun tatilleri bile olsa  biyerlere kacip hava aliyorlar, bence cokta iyi yapiyorlar streslerini atip islerinin basina oyle donuyorlar. Hemen hemen duzgun isi olan her amerikali nerdeyse dunyanin dort bir yanini gezmistir. 

    Bende gezmek istedigim yerlerin listesini yapip esime soyledim buralara buralara gitmek istiyorum diye sagolsun kirmiyor beni goturuyorda ben bos durmuyorumki surekli yenilerini ekliyorum listeye ozamanda senin bu isteklerin hic bitmiycek anlasilan diyor, ben ustune cizik attikca sen yenilerini ekliyorsun :)) Bende tabi damardan giriyorum "beni gencken goturdun goturdun yaslandiktan sonra dunyayi gezdircem desen faydasi yok diyorum" hehehe  haksizmiyim ama :)) 
   Velhasili kelam miamide gormek istedigim yerlerden biriydi Allahtan kizkardesim buraya tasindida bir cok kere gidip gelmek kismet oldu .Gecen sefer geldigimizde daha cok gezmistik, bu sefer hamilelik bebek derken pek gezmeye firsatimiz olmadi. Boyle dedigimi kardesim duysa oldurur beni cunku kizlarida uyutup ona birakip, alip arabayi cevredeki malleri alisveris merkezlerini de az gezmedim :)) Ama ben aslinda sehri demek istiyorum sonucta buranin yabancisiyim..
    Bugunde kizkardesime yakinmalarim sonunda iyi dediler denize gidelim bir hava alalim...Aslinda icimdende bugun cumartesi plajlar acayip kalabaliktir diye de geciriyorum ama olsun ya dedik bir deniz havasi alip gelelim. Neyseki hic dusundugumuz gibi cikmadi hafta sonu olmasina ragmen okadar  az insan vardiki cok sasirdik, demekki hafta ici in cin top atiyor burda dedik..Deniz en cok benim biciriklara yaradi valla bir guzel oynadilar anlatamam. Bebisimizde guzel bir guneslendi, onada iyi geldi ben zorlamasam annesi kirkini evde cikaricak cocugun :))) Kesin dayak yicem kardesimden, ins okumaz :)))
   Hava cok sicak ama denizin suyu soguk olurmu diye dusunuyordum ama inanilmaz sicakti cok guzeldi. Off cok konustun birazda resim diyorsaniz hemen asagida bulabilirsiniz. Resimler oglumdan, ben araba kullaniyorum diye sagolsun benim icin gectigimiz yerleride o cekti, canim oglum...  Sevgiler...





West Palm Beach
























Genelde sahil kenarlari boyle buyuk otellerle dolu..














Her yer palmiye agaci, cok guzel bir goruntuleri var..









Happy Feet :))
























3 yorum:

  1. Betul'cum cok guldum yaa. bizim evde de hep yan cizen benimdir:) July 4 haftasi nedeniyle gecen hafta evdeydi kocabey. Sali gunu dedi ki: "ufff sikildim hatun biryerlere kacalim, olmadi cadirimizi alip kampa gidelim." Dedim ki "aa cocuklar bu hafta camiye basladilar daha cok yeni, zatn 3 haftalik program bitsin, 3 hafta sonra gideriz." :)))

    Bizde daytona ve palm beach'e gitmistik. O zamanda hafta iciydi ve inan bana parmakla sayilabilecek kadar az insan vardi. hmde dalga coktu. Senin resimlere baktim da dalga yokmus sizin gittiginiz gun, sanslisiniz:)
    Fotograflar icin oglusuna tesekkur ederiz efenim:))
    Kizlara da kocaaaman masallah... Birbirlerine simalari benziyor mu? Daha yakin cekim fotograflar koysan da, cimcimeleri ve diger 2 afacanini gorebilsek:)
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inanmiyorum seyhancigim ya, gezmeyi ve alisverisi sevmeyen kadinlara hayret ediyorum gercekten bu bizim yaradilisimizda var Allah bizi boyle yaratmis elimizde degilki :))) Senin gibi sevmiyorum diyenleri gorunce sok oluyorum inanamiyorum :))) Herkesi kendim gibi saniyorum ya boyle duyunca insan sasiriyor valla.
      Plajda gercektende cok az insan vardi canim ama nedenini az cok cikartabiliyorum, tahminimce bunlar daha cok hizmet sunulan plajlari tercih ediyorlarda ondan kaynaklaniyor mesela sezlong, semsiye, icek birseyler sunan plajlari millet oralara gidince bu plajlarda bize kaliyor :))
      Kizlar buyuyorlar canim ya, birbirlerine benzemiyorlar ayri yumurta ikizleri, fotograf isine gelince burasi herkese acik bir alan oldugu icin aslinda kizlarin fotolarini buraya koymayi pek yeglemiyorum canim, okadar kotu seyler okudumki biraz korktum acikcasi ama ben sana face hesabimi vereyim ordan arkadas olalim oraya bol bol koyuyorum bakabilirsin hem konusuruzda ne dersin.
      Diger iki afacanlarima gelince inanki gulmekten oldum tabi nerden biliceksinki, ama oglum 15 yasinda kizimda 14 yasinda, bakma sen oglusum dedigime anneler icin cocuklari hic buyumuyorya ondan canim yani anlicagin afacanlik yasini gecti oglusum :)))
      Sevgiler canim....

      Sil
  2. canimcim demek bloguna dert yaniyorsun ha:)))bende 2 dert yanabilirmiyim ne de olsa ablamin blogu yabanci degil:))))
    Lohusaligim ablam sayesinde 9 gunde bitti yani bu kadar gezemedim arkadaslar:))))bir cumle yeter heralde olayi anlatmaya:))
    Canim ablacim benim bidahaki gelisinde soz hergun O mall senin bu mall benim gezicez yeterki sen mutlu ol:))
    Seyhancim senin msji okuyunca sevindim,benim gibilerin de oldugunu bilmek guzel:))

    YanıtlaSil

Tesekkur ederim :))