27 Temmuz 2012 Cuma

FND telle efendi efendi konusun :))

   Gurbetin en zor yani sevdiklerinden uzak olmak degilmidir. Bunu gurbette yasayan bilir ancak. Zaten gorememenin acisi yuregini sizlatirken birde sesini duyamamak tuz biber olur uzerine. Uzun uzun konusmalar yapmak isterde insan butun akrabalari, komsulari, tanidiklari tek tek sormak ama her defasinda 10 dakikalik konusma sonrasinda bir bakmissin ya kontor bitmis yada aciyorsun uf birsuru yazdi gene diye istemeye istemeye kapatmak zorunda kaliyorsun. Aslinda bizde degil turkiyedekiler aciyor halimize aman kapatin hadi bir suru yazdi gene size diye.
  Sonra birgun FND telle tanistik, o kadar az yaziyorki turkiyeyle konusmak anlatamam. Ozaman kalitesi dusuktur dedim ama ondada yanildim cok guzel yuksey ses kalitesi var. En cok sevdigim yanida direk arama ozelligi , size turkiyede aradiginiz numaraya amerikadan bir numara veriyorlar ona basinca direk o sizi ariyacaganiz numaraya yonlendiriyor yani normal burdan birini arar gibi. Cok kolay degilmi, onceden arama sirketini ariyordum ondan sonra birde turkiye numarasini ceviriyosun bir saat dusmuyor bir daha ayni seyleri yap cok zordu. Simdi telefonu bir aciyorum bir saat ablamlarla konusuyorum hem hasretimi gideriyorum hemde cok odemiyorum. Yillarca adi lazim degil firmasina akittigim paralarada cok aciyorum simdi. Inanilmaz ucuza konusuyorum simdi konu komsu hatta onlarin cocuklarina kadar soruyorum artik :)))
   Burdan benim gibi yurt disinda olupta ailesini hergun aramak isteyen arkadaslarimlada paylasmak istedim. Ayrica simdi birde kampanyasi var FND telin ilk deneme icin 100 dakika bedava veriyor daha ne olsun alin deneyin mutlaka derim kaybedicek neyiniz varki . Eminim sizde benim gibi cok memnun kalicaksiniz ve bana dua ediceksiniz ins. Yan tarafta ki FND tel reklamina tiklarsaniz sizi yonlendirecektir. Sevgiler...


Normal hat dakikasi 1.9 cent. 

Cep dakikasi 4.9 cent.



2 yorum:

  1. Senin adına sevindim.9 yıl yurtdışında kaldım bilirim bu duyguyu:)Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim ayrica hosgeldiniz bloguma :))

      Sil

Tesekkur ederim :))