3 Ağustos 2012 Cuma

Toka Organizer

   Merhabalar herkese bugun cok guzel bir hava var burda boyle havalarda icim icime sigmiyor, ne yapicagimi sasiriyorum :)) Aksam ustu minikleri bir ara parka cikartirim cok seviyorlar orda oynamayi, bende ayaklarimi uzatip iphone uma elime alip keyif yapiyorum. Ta ki parka biri gelen kadar :)) Genelde her zaman bos oluyor, ama bazen birileri geliyor iste ozaman kizlar tepeme cikiyorlar " anne kooku " diye diye. Neden korkuyorlar insanlardan hala anlamiyorum. Ben basliyorum artik, onlar cici korkmayin diye ama nafile onlar gidene kadar tepemdeler, yada ben dayanamiyip kalkiyorum artik. Allahtan aksama iftarda hazirlamiyorum esim aradi aksama yemege gidelip iftar hazirlama dedi, benimde canima minnet zaten :)) Favori restorantimiza gidicez ins ( Red Lobster ) daha once bir yazimda bahsetmistim orayi ne kadar sevdigimizi, yani anliyacaginiz keyfim tam.
    Bende bari oturup yazamadigim su postumu yazayim dedim. Gecenlerde yaptigimiz tokalari asmak icin bir toka organizer yapmistim, resimlerinide cekmistim postunun yazilmasini bekliyordu. Bunu, hazir kesilmis tahtalar satiliyor burda onlardan alip yapmistim. Turkiyedede vardir muhakkak boyle seyler, burda bunlari Joann ve Michaels tan bulabilirsiniz. Boyle boyanmamis tahta renginde olanlarda var, renklendirilmis olanlarda var benim aldigim boyanmamisti, bende ahsap boyasi vardi onlarla boyarim diye dusunup almistim. Evet bir zamanlarda ahsap boyamada yapmistim, elimdende her sey gelir :))) Neyse iste o tahtayi guzelce boyuyorsunuz ilk once sonra kurdela, saten gul ve sicak tutkal tabancasiyla birlikte cok hos bir sey cikariyorsunuz ortaya. Resimli anlatim asagida.






Bu sirin terlikleri almistim ben, aslinda simdi cicegi koyucagim yerde tahtadan bir cicek vardi zaten ben saten kurdeladan yaptigim bir cicek daha guzel durur diye onu soktum ordan :))





Renk olarak yesil ve pembeyi cok yakistiriyorum belki kizlarin odasinida bu renkleri kullanabilirim .




Terliklerin yanindaki tokayida daha onceki postlarimdan birinde yapimini anlatmistim o sekilde yaptim.



Kisa bir kurdela kesip uste gelicek sekilde yapiskanla yapistiriyoruz ki buradan duvara asabilelim.




Genis bir kurdelayi uzunca kesip alt kismina yapistiriyoruz, burasida tokalari tutturacagimiz kisim olucak. Bu kurdelanin uzunlugunu istege gore ayarlayabilirsiniz mesela cok tokaniz varsa daha uzun azsa daha kisa tutabilirsiniz.



Iste bitti cok hos bir toka organizerimiz oldu.. Ben ornek teskil etsin diye ustune birkac tokada astim.










Buda renkli olarak aldigim bir tahta bir dahaki postumuzada bunu nasil susleyebiliriz diye bir bakariz simdilik benden bu kadar herkese iyi haftasonlari diliyorum..

2 yorum:

Tesekkur ederim :))