2 Ağustos 2012 Perşembe

Orjinal Duvar Saati Cikartmalari

   Herkese merhaba yine ben, ramazan ve cocuklarla olan bogusmalarimin arasinda bloguma girip aklimda olanlarida yazmaya calisiyorum elimden geldigince. Bu yazdigim konuda uzun zamandir yaptigim arastirmalarimdan biriydi aslinda. Bu aralar evin icinde bir degisklik yapma modundayim :)) Bazen gelirler bana boyle en son geldiginde esime tutturmustum evi boyayalim diye iki katin butun odalarini boyadik esimle birlikte, kimse inanmadi bizim boyadigimiza :)) Boyacilar cok bastan savma yapiyorlar ben yaparim dedim, esimide zavalli yanimda surukleyip dogru boya almaya neyse iste oyle evide boyamis olduk.  Bu aralarda eve degisik bir hava katicak birseyler ariyordum buldum sonunda duvar cikartmalari, acayip duvar cikartmalarina takmis durumdayim, bari gorduklerimi arkadaslarimlada paylasayim niyetiyle bu postumu yaziyorum. Yani post yazmak icin kendime bahane ariyorum :))     Bu ise buyuk kizimin artik isimleriyle hitap ediyim, yani Aleynanin odasina paris temasi yapmak istemesiyle basladim. Kendisi birgun odasinin renginde degisiklik yapip duvarinada bir eyfel kulesi cikartmasi yapistirmak istedigini soyledi. Ama ilk once odasini boyamamiz gerikiyordu cunku daha once dedigim gibi eve tasindigimizda boyamistik odasini, acik eflatunun iki tonuyla arasinada cicek borduru koymustuk, dolayisiyla kizim artik buyudugunu bu odanin cok cocuksu oldugunu soyleyip basimizin etini yemeye basladi. Bizde babasiyla tamam dedik ama sonradan su tasinma olayimiz cikinca simdilik durdurduk bu boya isini. Neyse o oyle diyince bende basladim eyfel kulesi cikartmasi aramaya, ona bakarken Allahim neler buldum. Nekadar guzel yapmislar inanamazsiniz acayip guzel cikartmalar vardi. Bendede basladi bir cikartma aski ilkini onceki postumda gordugunuz tuvalette uyguladim ins evin diger odalarinada uygulamak istiyorum. Adamlar yapmis kelebekmi ararsiniz ,bortu bocekmi ararsiniz ciceklermi diyim size neler neler vardi. Ama en cokta ilgimi ceken cikartma duvar saatleri oldu, bayildim resmen insan hangisini alicagini sasirir inanin. Bunlardan kesin edinicem her odaya bir tane ins. Her tarza gore var vintage, modern, cocuk odasi icin birsuru secenek sunuyorlar. Ben buraya yuklerken hangisini sececegimi sasirdim inananin almaya basliyinca nolucak bilemiyorum. Ama buyuk ihtimal odanin, mobilyanin rengine gore secim yaparim heralde. Lafi daha fazla uzatmadan sizi bu gorsel solenle basbasa birakayim bakalim sizin favorileriniz hangisi olucak ?

























































7 yorum:

  1. mutlu insanlar saat takmaz derler
    bence her yere geç kalıp , azar işitip yine , mutsuz olabilirler
    yani saatsiz olmaz , hepsi farklı ve hoş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hic bana gore degil :)) ikiz bebeklerden sonra bile heryere vaktinde gitmekle unluyum, hatta bu konuda arkadaslar arasinda alay konusu bile olabiliyorum bazen :)) Uzuleyimmi sevineyimmi :)) Tesekkurler.

      Sil
  2. hepsi birbirinden güzel :) taşınma işi demişsin. nereye gidiyorsun daha banyonu yeni dekore etmiştin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hic sorma inanki ozene bezene yaptigim banyomu birakmak en cok koyucak olan ama ne yapalim, esimin is degisikliginden dolayi new jerseye tasinma durumumuz var, bakalim hayirlisi ins. Tesekkurler.

      Sil
    2. umarım hayırlı olan neyse o olur. yeni evinde daha muhteşem düzenlemeler yapman dileklerimle... hersey gönlünüzce olsun :)

      Sil
    3. Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim naz cok incesin.

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Tesekkur ederim :))