16 Ağustos 2012 Perşembe

Tasiniyorummm :)))

   Basliktanda anlisalacagi uzere sonunda istedigim gibi bir ev bulmdum ve 18'inde yani cumartesi gunu tasiniyorum. Simdi bazilariniz icinizden gecirmistir madem 2 gun sonra tasiniyorsun akilli kadin burda oturup yazicagina kalksana toparlanasin diye :((( Ya bir haftadir toparlaniyorum, toparlaniyorum, koliliyorum koliliyorum bitmiyor :(( Bu nasil bir evdir Allahim heryerden birseyler cikiyor, az kaldi siyirmama :(( Oyuzden bende dedimki amaaan isin bitecegi yok oturup biraz dinleneyim bari dinlenirkende su iyice bosladigim bloguma biraz ciziktireyim  :))
   Simdi niye bu evimde 8 yildir oturdugumu daha iyi anladim megersem ben tasinmaktan nefret ediyormusum da oyuzden hic yerimden kipirdamiyormusum  :)) Evin halini bir gormeniz lazim tam panayir yeri :(( kizlarada eglence cikti kolilerin tepesinde geziyorlar ben bir yeri topluyorum arkami donuyorum sagolsun halletmisler, iste dostlar halim budur ...
  Geceleri uyuyamaz oldum hep aklimda birseyler var, kafamda evi belki bin kere yerlestirdim zaten :)) Gidince direk hersey yerine gidicek. Allahtan ev simdiki evimden daha buyukte rahat rahat yerlesicem ins.
  Allaha bin sukur burdaki evimizede kolayca bir kiraci bulduk, oyle kolayca dedigimede bakmayin bir hafta cok cektim yanliz, emlakci ariyor musteri getiriyorum diye ben cocuklari hazirlayip kendimi sokaga atiyorum rahat rahat gezssinler diye, evi surekli temiz tutmak durumundayim her an biri gelicek diye off o hafta cok fenaydi ya sukurler olsun ki bitti :)))
    Bu arada kizlarin yasgununude bu telaslarla gecirdik 13 agustosta, kendi icmizde yapilan kucuk bir kutlamayla. Ama icim rahat etmedi ins pazar gunu yapilacak olan arkadaslar arasindaki bayramlasma programina guzel bir pasta yaptirip goturmek istiyoruz orda arkadaslarimizla beraber kutlariz dedik :(( Ama sagolsun canim amerikali komsularim unutmamislar yine almislar hediyelerini gelmisler, ben nasil bunlar gibi komsu bulacagim bilmiyorum. Gercekten cok uzuluyorlar gitmemize tek soyledikleri sey biz kizlarin buyuyusunu izlemek istiyorduk, sizi cok ozliycez :(( Canlarim ya ogun sarildik aglastik oyle ayrildik, bende onlara yaptigim ebru tabalolarindan hediye ettim cok sevindiler duygulandilar Allahtan en buyuk duam gittigim yerdede boyle insanlarla karsilastirsin beni ins. En kotusude bu herhalde burda sevdigim komsularimi, arkadaslarimi arkamda birakmak :(( Allahim iyi insanlara cattirsin ins hepimizi ... Ben kactim biraz koli yapayim tasininca nj den yeni postla donucem ins ......




Evimin hali bu :((




Bir oda dolusu koli :))



Koli, koli, koli :))





                                  Burasida yeni evimin disardan fotosu, oglum ve kizlarla birlikte:))





10 yorum:

  1. Allah kolaylık versin taşınmak zor yeni evinde güle güle oturmanı dilerim...İzlemye aldım hayırlı cumalar...

    YanıtlaSil
  2. Evlerin güzelliğiyle genişliği ve bahçe olayı ile nj bende taşınmak istiyorum ama cesaret edemiyorum(( alismisim Brooklyn in kalabalikligina kucuk evlere))Nj neresindesiniz?
    Yeni evin hayirli olsun.. Gonlunce komsularin olsun .. Saglikla huzurla oturursun insallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim ben Totowa NJ ye tasiniyorum, new yorkta yasamak asil cesaret isi bence :)) bana okadar kalabalik ve bogucu geliyorki anlatamam belkide cocuksuz olsam daha oturulabilir gelir gozume ama cocuklari apartmanin icinde buyutmek onlara biraz haksizlik gibi geliyor bana ... Bence buralara gelip bir gezinin, misafir ediyim sizi dedigimi ozaman daha iyi anliycaksiniz ...Guzel dualariniz icinde Allah razi olsun ...

      Sil
  3. ya bu güzel ev bırakılırmı ?! benim içim cızladı , hemen sahipleniverdim evi bak :)
    ayrıca öyle iyi komşu bulmak çok zor artık , ben 6 ay önce taşındım bu apartmana , daha bir selam veren çıkmadı :(
    kızların geçmiş doğum günleri kutlu olsun , sağlıklı ,huzurlu , mutlu , başarılı , upuzun yıllar onların olsun :)
    sevgiler , dördünüde öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Guzel yorumun icin cok tesekkur ederim canim :)) Haklisin ne diyim artik iyi komsu bulmak cok biliyorum ama napalim sartlar bunu gerektirdi Allah herkesin gonlune gore insanlar cikarsin karsina... Cok tesekkur ederiz ..:))

      Sil
  4. istediğin gibi bir ev bulmana sevindim. Güle güle oturun yeni evinde çok güzel görünüyor... yeni mutlulukların da gelmesi dileklerimle...

    YanıtlaSil
  5. Canim sonunda geldim ziyaretine. Muhabbeti hos arkadasim cok guldum okurken ve daha bir ay onceki halim geldi gozumun onune resimlere bakarken. Her defa tasinirken soz veriyorum bir daha bir sey almayacagim deye. daha koliler yerlesmeden gittim alis verise. Amerikanin alis veris sarhoslugu iste..
    Yeni evinde gule gule otur canim. Mutluluk huzur olsun ins.
    Sevgiler canim benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canim ya, cok sevindirdin beni arada ugra ozletme kendini :))) Sanki hic konusmuyoruz ya:)))

      Sil

Tesekkur ederim :))