17 Eylül 2012 Pazartesi

Instagramla zayifliyoruz :)))

     Merhabalar, bu aralar ne yaptigimi merak edenler icin ( kim merak edicekse artik :)))
 Daha oncede bahsetmistim bu aralar herkes gibi bende instagramla biraz vakit geciriyorum, cok guzel arkadaslar edindim oradan, ama sadece guzel arkadasliklar degil sacma sapan insanlarlada karsilasiyorsun ister istemez. Insanin dilinin kemigi yok derler ya gercektende oyle, birisi sacma sapan bir yorum yapmis resmime ki hic tanimiyorum zat-i muhteremi oda beni tanimiyor ama nasil cikardiysa kendince hukumler cikartmis. Ilk once guzelce aciklayici bir cevap yazdim ama oda piskin piskin bana karsilik verince dayanamadim butun yorumlarini silip listemden cikartmak zorunda kaldim.
   Bazen gercekten anlamiyorum insanlari nasil bukadar yargilayici olabiliyorlar, hani beni gercekten taniyan birisi olsa bunu yapan insan arkadasligina binaen beni taniyorda soyluyor derim, ya benim iki resmime bakipta nasil karar verdi anlamis degilim, aman neyse zaten cokta takmadim. Zaten normal yasamda boyle insanlarla ugrasip duruyoruz bide net ortaminda cekemiycem valla hic kusuruma bakmasinlar....
  Bunun disinda Instagram ortaminda bir zayiflama furyasidir gidiyor anlatamam, bayanlar acayip rejimler yapip acayip kilolar veriyorlar. Aslinda insani cok guzel gaza getiriyor, hele en cok ta su before after resimleri yokmu etkilenmemek mumkun degil yemin ediyorum :))) Dolayisiyla bende bu gaza gelenlerdenim, zaten sagolsun arkadaslar ne yiyip ne yemiyecegini yaziyorlar bir kac ta diyet listesi buldum onlarla kendimce bir seyler yapmaya calisiyorum. En guzelide her aksam 1 saat kosu bandiyla kosmaya baslamam oldu, ins bir duzene oturttum. Esim cocuklarla ilgilenirken ben bir saat sporumu yapiyorum, faydasini gormeye basladim bile tartida azalan kilolarimi gordukce gayretimde cogaliyor :))) Sanki bunu bir gorevmis gibi hissedince onu yapana kadar insanin ici rahat etmiyor, aslinda simdiye kadar yapmam gerekeken bir seydi de ancak baslayabildim :((  Neyse zararin neresinden donersek kardir oyle degilmi ? Napalim herkes dogustan sansli olup yiyip yiyip kilo almayanlardan olmuyor, benim gibi " su icse yarayan " larda oluyor :(((
     Yakinda bende koyarim artik before after resimlerimi :)))) Son olarak gecenlerde yine istagramda birinin sayfasinda sunu okuyunca oldum gulmekten, bende diyorumki diyet yapamiyorsaniz eger arkadaslar hergun su duayi yapin :)))

         

                                 " Allahim beni zayiflatmiyorsan bari arkadaslarimi sismanlat " :)))))))






:))))





11 yorum:

  1. Ayy kim uzmus benim Betulumu. Kiyamam.. Canim benim hic onem verme baktin adam akilli yorum yazmiyor sil listenden ..
    Dogru hayatta cekiyoruz bari ig de rahat olalim.
    Sen iyiden iyiye baslamissin . Haberde vermiyorsun ask olsun. Yarin bende kosmazsam:)
    Ben befor ekerimde after ekleyince her kes kortup kacar. ben zayiflayinca cok kotu oluyorum ya et bana ayri yakisiyor sanki,, Seviyorum etlerimi.. Ninem hep soyler et kadinin guzelligidir der..
    Bekliyorum resimleri acilinden..
    Opdum canim benim..
    Espri de guzelmis :)) Bende gormustum bunu..
    Allaha emanet ol canim benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim ya zaten cokta takmadim diyorum ya, iste ig' in iyi ve kotu yanlari sizler gibi harika arkadaslarin yaninda boyle gereksiz insanlarla da tanisiyorsun. Senin ihtiyacin yok hayatim oyuzden gerek gormedim soylemeye :)) Ayrica ninen hakli bizdede bir atasozu var belki bilirsin " Bir dirhem et bin ayip orter " diye bizde ona uyuyoz iste :))) Canim cok opuyorum seni...

      Sil
  2. Merhaba bendeolmak istediğim kilonun 3-4 kg üstündeyim. Bazen hiç belli olmuyor bazı elbiselerle daha fazla gibi duruyor. Neyse işte hergün 10 bin adım atılmalı dediler ben de her boş vakitte sağa sola, bahçeye, işyerinin bilumum yerlerine yürüyorum. 10 bin adım olmuyor ama bakalım ne olacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende evde yapilan kosusturmacanin hic bir faydasi olmadigini duymustum eger oyleyse cok sevindim simdi, bende butun gun evde bir asagi bir yukari gidiyorum ama egzersize girmiyor diye uzuluyordum :)) Ins istedigin kiloya bir an once ulasirsin Allah hepimize sabir versin :))) Sevgileer..

      Sil
  3. azimliyim diyorsun Betul'um? ee hadi hayirlisi... operim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insallah seyhancigim, instagramda yoksun galiba seni goremedim canim, cok opuyorum :))

      Sil
  4. Hahaha cok guldum kimmis o bakayim benim ablami tanimadan atmis tutmus,hadi ben yazsam neyse:))))))
    Blog sahibesi guzel ablacim benim kendisi beni yani kardesini cok sever yillardir 100 kilo olayim diye dua eder sagolsun ama bi turlu duasi tutmadi:))ama ben senin icin ins. 60 kilo ol diye dua ediyorum ins. tutar benimki,ayrica benden de Istedigin kiloya gelince gardrobun icin en guzelinden bir kiyafet sana soz:)
    Yukarda bi arkadas 10 bin adim demis cok sasirdim bende gunde 10 bin adim atsam yok olurum heralde:)))cnm ablam benim su su icme olayi bi bana yaramadi valla:))
    Neyse bu yolda herkese basarilar Rabbim herkese istedigi kiloya ulasmayi nasip etsin,butun tartilar dostunuz olsun ins:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eee Allah buyuk bir gun tutar bizimde duamiz :))O kiyafet sozunude unutma en markalisindan aldiricam sana :)))

      Sil
  5. Bende ınstagramda zayıflamaya çalışanlardanım hatta belki tanışıyoruzdur ordan.Sizin orada isim olarak ne geçiyor.ben hayatpaylastikca

    YanıtlaSil
  6. Evet canim tanisiyoruz instagramda ben afra_azra yim :))) Ilk basta instagrami acarken blogla ayni adi kullanmak aklima gelmedi oyuzden cogu insan tanimyor burdan beni :)) Allah kolaylik versin ins kolay bir sekilde istedigin kilona gelirsin, sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Tanıdım o zaman tamam bende o yüzden tanımıyorum demekki.
    Amin hepimiz inşallah hedefimize ulaşırız

    YanıtlaSil

Tesekkur ederim :))