7 Ekim 2012 Pazar

Kucuk bir tesekkur :))

  Bu postumu dunyalar tatlisi bir arkadasima ve kardesime tesekkur icin yazmak istedim :)) Kendisi benim haberim olmadan bana bir surpriz yapmis bende ona arayip tesekkur etmeyi dusundum ama sonradan boyle bir tesekkur ona daha cok yakisir diye karar verdim :))
  Kendisi "Arife Tarif Gerek " adli blogun tatli sahibesi Nurdancigim. Kendisiyle Miamideki kiz kardesim sayesinde Atlantada tanismak serefine erismistim, cok tatli dilli guler yuzlu bir kucuk hanim :)) Aslinda ben tanistigimda kucuk hanimdi ama simdi iki harika evladin gencecik annesi oluyor kendileri :)) Cok tatli dilli oldugu icin hemen kaynasmamak imkansiz gibi birseydir Nurdanla, masallah Allah hep karsisina kendisi gibi guzel insanlar cikartsin ins.    
      Tesekkur etmemin sebebine gelince, gecenlerde miamideki kardesim arayip ona kizlarin resimlerini atmami soyledi bir kart yaptiricam falan diye gecistirdi. Bende ne yapicagini anlamamakla beraber yolladim bir kac resim :))  Gecen hafta postadan cok tatli bir kart geldi evimize, actigimda kardesime yolladigim resimlerden yapilmis bir kart oldugunu gordum cok hostu gercekten, kizlarin 2. yasgunu icin yaptirilmis bir tebrik karti. Kardesimi aradim tabi tesekkur icin, iste ozaman ogrendimki bunu gercekte Nurdancigim benim icin yaptirmis ama meryeme soylememesini tembih etmis :))
   Cok hosuma gitti tabiki gercekten cok tatli bir insansin sen ... Cok cok cok tesekkur ediyorum canim, elinde kucucuk bebekle buna vakit ayirip yaptirmissin ya gercekten beni cok duygulandirdin. Senin gibi dostlar etrafimizdan hic eksik olmasin ins..Allah ailenle, sevdiklerinle birlikte huzurlu mutlu yillar versin ins. Bu arada kiz kardesimede ayrica tesekkur ederim bin takla atip resimleri alan oydu cunku :))) Canimsin seni cok seviyorum .....








Bu resimde kizlar 6 aylikti ...









13 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Cook guzel olmus. Masallah. Arkadasi bende blog sayesinde tanidim. Simidi cok meshurdu.. Yaptik yedik du etik.
    Harika bir surpriz olmus.
    Opdum canim benim sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet birde kaymagi meshurdur :)) Oh afiyet olsun oda gorse sevinir bu yorumlarina valla canim benim.

      Sil
  3. Ne güzel çok hoşuma gitti, dostluğunuz daim olsunn :)
    ebrueliacik@blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canim, Allah hep boyle guzel insanlari karsimiza cikartsin, her zaman etrafimizda boyle dostlarimiz olsun insallah. Sevgiler...

      Sil
  4. Cok cici olmus,blogundan biliyorum Nurdan'i cok sIk yazmasada :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim, ayrica hosgeldin diyim :)))

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Degilmi Seyhancigim, aslinda cevremizdeki dostlarimiz icin keske her zaman boyle kucuk surprizler yapabilsek...

      Sil
  6. Canim Ablacim benim bende seni cok cok seviyorum,kart gercekten cok guzel olmus Ama burda en cok tesekkur'u hak eden benimde kardesim gibi sevdigim Nurdanim:)Canim benim Yusuf dogdugundan beri bana da kartlar yaptirip yolluyor ve seninde dedigin gibi hemde elinde 2 minik erkekiyle:))
    Nurdan icin gonlunden gecipte yazdigin butun dualara bende kocaman bir aminnn diyorum,Rabbim herseyi gonlune gore versin Nurdanimin ins...

    YanıtlaSil
  7. Betul ablacigim, walla abartisiz neredeyse hergun sitene girip bakiyordum acaba bugun ne post etti diye, cook uzun zamandir birsey post etmiyorsun ya, instagramdan nasilsa birbirimizi takip ediyoruz diye bloguna girmiyordum, dun Meryem abla, Betulun bloguna giriyor musun hic dedi? uzun zamandir girmiyorum ne oldu dedim, oda gir bak bakalim bi dedi, bende diyorum acaba ne post etti, anah birde baktim sen benim icin ozel bir post hazirlamissin, ay nasil mutlu oldum anlatamam, kendimi hic boylesine ozel hissetmemistim :)
    cok naziksin, demek ki bu dunyada benden de ince insanlar varmis,
    Sana kucuk bir supriz hazirlamisrim, sen bana mislini yasattin cok tesekkur ederim,
    Kisa bir tanisikliktan sonra muhabbetimizin bu kadar ilerlemis olmasina inanamiyorum
    cok tatlisin,
    rabbim zaten herseyi gonlunun guzelligince nasip etmis, insallah nasip etmeye de devam eder
    cok opuyorummmm

    YanıtlaSil

Tesekkur ederim :))