29 Mayıs 2012 Salı

Kucuk dunyama hosgeldiniz

Bloggerlar dunyasinda bende kendime bir yer acmak istedim ama daha su ilk dakikalarda bile acaba vazmigecsemmi diye dusunuyorum :)) Meger yazmak ne kadar zormus izledigim bloglarin yazilarini okumak eglenceli geliyordu ama yazmak gercekten farkliymis. Ama bir yandan da heyecan verici hic bilmediginiz ,tanimadiginiz belkide hic tanismak kismet olmiycak insanlarin birgun yazdiklarinizi okuyabilecegi dusuncesi :))
    Benim bu blogu acarken amacim ugrastigim hobileri ,bebeklerimle ilgili yasadigim deneyimleri ( bu arada evet bebeklerim ben bir ikiz annesiyim ) belki bir iki kisinin isine yarayabilecek birseyler anlatabilirm dusuncesiydi ama bakalim kismet ogunlere gelebilecekmiyiz.
   Cok komik kendi kendimle konusur gibiyim :)) Acaba herkes boyle benim gibimi basladi ? Bir an kendimi guzin ablaya mektup yazar gibi hissettim :)
    Yukaridada bahsettigim gibi 20 aylik ikiz kizlarim var onlardan kalan vakitlerimde tezhip yapmaya calisiyorum kursa giderek ogrendigim ebrumu ilerletmeye ugrasiyorum, birde kiz bebegi olan anneler bilir  bebeklerimiz icin toka vazgecilmezimizdir oyuzden bendede zamanla kizlarimin kiyafetlerine uygun toka bulamamanin verdigi bir stresle toka yapma hobisine gelisti ona vakit ayirmaya calisiyorum. Ilerleyen gunlerde ins resimli paylasimlarimda olur , ama ilk gun icin bu yeterli olur heralde birden yuklenmiyim kendime :)))

2 yorum:

  1. Aramiza hosgeldin Betul abla :))
    Paylasimlarini sabirsizlikla bekliyor olacagim ;)

    YanıtlaSil
  2. Canim benim hosbulduk ins senin blogun kadar kaliteli, guzel birseyler ortaya cikartabilirim .

    YanıtlaSil

Tesekkur ederim :))