7 Haziran 2012 Perşembe

Tatil esintileri

        Gurbettekilerin kaderimidir acaba valiz toplamak, bosaltmak bu nasil bir iskencedir Allahim ? Boyle sadece benmi dusunuyorum acaba, insan gittigi tatile dahi sevinemiyor. Anlasildigi uzere bize yine yolculuk gozuktu, valizler acildi ama icine esyalari dolduracak bir gonulluyu bekliyorlar.
       Yine yaz tatili geldi inanamiyorum zaman ne kadar hizli akiyor, onceden gunler cok hizli geciyor diye yakinirdik artik onlari haftalar, aylar, yillar kovalamaya basladi. Daha dun gibi 2012 ye girdigimiz ama bir bakiyorsun yarisina gelmisiz bile.
      Bazen cocuklugumuz geliyor aklima, ozaman boyle cabuk gecmezdi gunler dolu dolu yasardik, doyururdu bizi 24 saat guzel seylere. Okuldan kosarak gelirdik yemek yiyip sokaga atardik kardesimle ikimiz kendimizi, doyana oynardik  eve yorgun bir sekilde dondugumuzde artik kucuk bedenlerimizde mecalimiz kalmamis olurdu, ustune birde guzel bir uyku cekerdik en huzurlusundan. Uyandigimizda aksam olmamis olurdu hala bazen inanamazdim bugunmu cok uzun acaba diye. Belkide biz kucuguz diye dunyamizda kucuktu ozaman dertlenecek, dusunecek hic birseyimiz yoktu gelecege dair, sadece okul, ev, oyun uclusuyle dolduruyorduk 24 saatimizi fazlasiyla. Oysa simdi oylemi, buyuduk dertlerimizde bizimle buyudu 24 saate degil yillara dahi sigamaz olduk.
     "Hey gidi gunler hey, meger tatli gunler o gunlermis "diyorya bir buyugumuz aynen oyle gunlerdi iste.
   Nerden geldim buralara valiz toplamaktan, neyse valizleri dolduracak gonullu bulunamadigindan zorunlu gonullu olarak gitmem lazim herkese huzurlu gunler diliyorum...

2 yorum:

  1. bende tatile gitmek istiyorum. Bende bloğuma beklerim.

    Görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Follw_me cigim ins istedigin gibi gonlunce bir tatil yaparsin sende, ziyaretin icin tesekkurler herzaman beklerim. Hemen simdi bende iade_i ziyaret yapicam :))

    YanıtlaSil

Tesekkur ederim :))